skip to Main Content

50 anys al teu costat #25 · Filet de vedella ‘Café de París’

22.01 Casa Jordi

A Casa Jordi hi podràs tastar el millor filet de vedella. El secret de l’èxit és comptar sempre amb els millors productes, és a dir una carn de proximitat i de qualitat. A més, el nostre equip de cuina et prepararà la peça de carn al punt de cocció que desitgis.
Al nostre restaurant oferim el deliciós filet de vedella al Cafè de París, una salsa que tot i el seu nom no va néixer a la capital francesa, sinó a Ginebra (Suïssa). La recepta de la salsa és un secret, però podem dir que està elaborada amb una cinquantena d’ingredients, entre espècies, herbes aromàtiques i mantega.
La salsa dóna un toc únic al filet que no et pots perdre! Vine i tasta’l!

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS










*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals