Arriben els productes de tardor a Casa Jordi

La tardor ja està aquí i amb ella comencen els dies freds i curts característics d’aquesta època de l’any. Però el canvi d’estació també ens porta un canvi en els plats i productes típics, passem de la exuberància de fruites i verdures refrescants que ens porta l’estiu als productes més càlids. 

És el moment de deixar de consumir gaspatxos i cremes fresquetes per a passar a les cremes de carabassa que ens alegraran els dinars de la tardor. La carabassa és un dels productes estrella de la temporada i gràcies a la seva versatilitat la podem cuinar de moltes maneres diferents. Des de la típica crema, combinada o no amb pastanaga, fins a un risotto, a la planxa, en lasanya, o fins i tot en podem fer un pastís! 

Acompanyant la carbassa arriben també els bolets. Rovellons i llaneges són les estrelles de la temporada però hi ha molts altres tipus molt agraïts al paladar. Més enllà de fer-los a la paella amb all i julivert, també podem combinar-los amb ous, fer-ne crema o menjar-nos-els acompanyant un bon plat de pasta. 

També és època d’espinacs, bledes o col, unes verdures que tot i la seva mala fama alegren qualsevol plat. Així que no us ho penseu i ompliu-ne la vostra cistella de la compra, funcionen com un acompanyament perfecte a qualsevol plat. 

Però si hi ha dos protagonistes absoluts dels productes de tardor, aquests són les castanyes i els moniatos, que ens transporten directament a la Castanyada i a les tardes calentets al sofà sota la manta. Al forn són molt bons, però sempre podem experimentar i fer xips de moniato o postres amb castanya. 

A Casa Jordi gaudim molt de la varietat de fruites i verdures que ens porta la tardor, per això ens agradar adaptar la nostra carta als productes que ja vénen, per a que així puguis tenir el millor d’aquesta estació a la teva taula.