skip to Main Content

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS










DE L’1 DE DESEMBRE AL 6 DE GENER TAN SOLS ES PODRAN FER LES RESERVES TELEFÒNICAMENT
*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals

logo-vec

Carta

ENTRANTS

Ració1/2 ració
Pa de coca cruixent amb tomàquet i oli de “Les Garrigues” 2.25
Encenalls de foie amb confitura de figues al oporto17.6010.50
Bunyols de bacallà 10.956.60
Pernil de gla 100% ibèric (etiqueta negra) 23.9514.15
Anxoves del Cantàbric 15.9010.60
Bacallà esqueixat a l´all i oli 13.207.85
Pebrots del Padrón6.30
Patates braves amb pop14.80
Croquetes de pernil ibèric de gla (unitat)2.90
Carxofes fregides en tempura10.806.50
Salmó norueg fumat15.609,00
Amanida de cabdells amb anxoves, salmó fumat, espàrrecs, margallons
i vinagreta d'olives negres14.458.75
Tomàquet amb ventresca de tonyina, anxoves i ceba tendre14,008.50
Amanida de temporada amb nous, codony, mangrana i formatge de
cabra gratinat amb vinagreta de sidra i mel.12.95
Escalivada amb pernil de gla 100% ibèric 14.208.50
Espàrrecs "Cojonudos" amb maionesa i vinagreta amostassada 12,007.30
Esqueixada de bacallà13.207.85
Trinxat de la Cerdanya amb "rosta"10.806.50
Cargols a la “llauna” 15.259.25
Sopa de peix de la costa 9.60
Sopa de ceba gratinada9.60
Macarrons amb butifarra de pagès "esparracada", gratinats al formatge 9.956,00
Espinacs saltats a la catalana 10.206.30

Peixos

Ració 1/2 ració
Filets de llenguado al cava23.7515.50
Llenguado de platja a la planxa (peça)26.25
Pop a la brasa amb patates al caliu i all i oli21.8511.95
Calamarcets a la planxa amb all i julivert16.30
Suquet de rap amb calamarcets22.7514.50
Lluç de palangre amb cloïsses en salsa verda22.7514.50
Filet de tonyina amb ceba confitada i soja19.95
"Kokotxas" de lluç al pil-pil24.7015.40
Bacallà a la llauna amb seques21,00
Sèpia estofada amb mandonguilles16.809.80

AcompanyamEnts

Patates "agres" fregides3.60
Arròs pilaff5,00
Escalivada a la brasa8.50

CARNS I AUS

Ració1/2 ració
Estofat de cua de bou al vi negre16.4010.30
Mitjana de bou a les brases de carbó d'alzina 23.90
Hamburguesa de bou kobe amb ceba confitada i formatge cheddar16.4011.55
Entrecot de vedella al pebre verd de Madagascar20.35
Carpaccio de vedella amb rúcula i parmesà15.659.75
Costelletes de cabrit de llet a la brasa19.10
Butifarra del perol, negra i de pagés a la brasa amb mongetes del ganxet12.75
Fricandó de vedella amb moixernons13.958.80
Peus de porc a la graella amb botifarra negra i escalivada14.10
Steak-Tartar de filet de vedella (tallat a ganivet)22.9514.35
Magret d'ànec a la taronja amb mel i romaní15.70
Filet de vedella "Café de París"25.1515.80
Perdiu a la vinagreta amb cebetes de plateret (temporada)24.9512.60
Civet de senglar al cabernet sauvignon (temporada)17.1011.30

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS










DE L’1 DE DESEMBRE AL 6 DE GENER TAN SOLS ES PODRAN FER LES RESERVES TELEFÒNICAMENT
*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals

Back To Top