Casa Jordi: l’evasió a una experiència enoturística en un context urbà

La síndrome postvacances produeix efectes desagradables en l’àmbit emocional. L’eufòria dels mesos d’estiu, quan gairebé tothom es prepara per vacances, es converteix ara en nostàlgia i ensopiment. Els entesos recomanen fer una llista amb aquells moments quotidians que representen un moment d’evasió positiva en la teva agenda diària. Seguir gaudint del temps d’oci. Les properes vacances arribaran en un termini llarg de temps. Per això, cal aprofitar les estones lliures i els caps de setmana per desconnectar i divertir-se. Saber gaudir ens farà enfrontar-nos a la feina amb més optimisme i bon humor.

Sense cap mena de dubte, una d’aquestes propostes de desconnexió o d’evocació al període vacacional és el restaurant Casa Jordi, on ens esforcem cada dia a convertir els àpats en un moment de plaer. Només traspassar la porta de Casa Jordi notem que ens endinsem en una masia. Amb decoració fidel a la tradició i rajola típica del segle XVII, hem disposat tot tipus de salons per fer més íntima i personal la vostra estada al restaurant. Per tant, aquesta entrada ens prepara per a una experiència que no té perquè ser molt distant a una proposta enoturística. Perquè els més de 140 registres de vins i caves fan augurar un bon nivell d’oferta, però a més amb un gust especial pel maridatge amb productes de temporada i de proximitat. A través dels menús de temporada podràs degustar els millors plats de cada sessió.

 

En resum, Casa Jordi esdevé aquell raconet per retornar al dia a dia, de la millor manera, després de les vacances sense moure’s del context urbà. Una experiència de plaer de la qual, no podeu defugir.