Casa Jordi: un raconet que us recordarà les vacances

Estem a les acaballes de les vacances per a molta gent i al tornar a la rutina de la feina després de molts dies d’aturada laboral costa d’agafar el ritme. Segurament, l’ideal seria tenir un espai de transició entre el ritme de treball més àlgid i el canvi de dinàmiques que suposen les vacances. Però desgraciadament no és així.

S’acaben les vacances, però l’estiu encara no. Per aquest motiu a Casa Jordi et proposem que vinguis al nostre restaurant en primer lloc per dos motius. El primer, per no fer aquest canvi entre l’aturada laboral i l’activitat de cop i perquè passeu una bona estona gaudint del menjar mantenint aquest regust vacacional. Però després perquè a Casa Jordi us oferim uns menús d’estiu que no pots deixar de tastar. Unes combinacions de productes de temporada especialment pensats per assaborir aquestes dates d’estiu.

Tot plegat ja és prou pesat com per no haver de donar-nos aquest petit caprici de tornar encara que sigui per uns instants als millors moments de les vacances i gaudir dels menjars de Casa Jordi. Tot plegat, regat amb una extensa carta de vins que el nostre sommelier s’encarregarà d’ajudar-vos a triar.