Casa Jordi, un saló per a cada ocasió

El restaurant Casa Jordi és un oasi de pau al mig de la ciutat. El seu interior et transporta a una típica masia catalana, el lloc ideal per gaudir d’un bon sopar amb els amics o la família. A Casa Jordi donem molta importància a què et sentis totalment a gust dins el nostre restaurant, per això, tenim quatre salons perfectament adaptats a les teves necessitats.

El Saló de les Plantes és el més proper a les cuines i et permet estar ben a prop dels fogons. Està decorat amb ceràmiques amb motius florals, d’aquí el seu nom, i permet fer celebracions amb taules imperials de fins a 22 persones o gaudir del menjar en petites taules íntimes.

El Saló de la Taula Rodona és l’espai ideal per a petites reunions familiars o de negocis, ja que, es tracta d’una sala privada amb capacitat per a 12 comensals.

El Saló de l’Art està decorat amb obres locals i un fons que simula la popa d’un vaixell d’època. Un lloc ideal per a sopar amb els amics.

Per últim, tenim el Saló de les Ceràmiques, decorat amb ceràmiques amb motius de pescadors i el Patró del restaurant, Sant Jordi. Hi ha diverses taules íntimes i una taula principal, la del rellotge.

Escullis el Saló que escullis t’esperem a Casa Jordi per gaudir de la millor cuina casolana.