El maridatge: l’art d’enaltir els aliments amb un bon vi

Un maridatge no és d’altra cosa que escollir quin vi és el que potencia més les característiques de cada menjar segons sabors i textures. El maridatge és un art que cal conèixer. A Casa Jordi disposem d’una carta de vins extensa i diversa que permet apostar per aquells valors segurs i coneguts o arriscar-se a provar-ne de nous. Deixa’t guiar pel maître i sommelier de Casa Jordi.

Però quins són els secrets del bon maridatge? En primer lloc, cal saber que es vol fer. Perquè de maridatges n’hi ha de moltes menes: per contrast, per similitud, per proximitat geogràfica entre vi i aliments, entre molts d’altres. L’harmonització perfecta entre vi i plats és la recerca d’una fusió de sensacions, sabors i textures.

Sempre es diu que un vi millora amb una bona companyia. I és que el vi no ha estat fet per prendre sol, sinó que els vins són un element més de la gastronomia, i en el nostre cas, de la gastronomia mediterrània. El maridatge, com la seva paraula indica, és la unió entre dos elements.

A Casa Jordi ens preocupem de convertir el menjar en plaer. Aquest plaer serà més exquisit si ens ocupem de fer un bon maridatge de vi, acompanyat dels plats de la cuina catalana de mercat que oferim a la nostra carta.