El menú Nº 4 de la carta primavera-estiu de Casa Jordi

Els 50 anys de trajectòria de Casa Jordi indiquen el camí, orientat en un mercat tradicional, amb una estètica clàssica centrada a mantenir l’essència d’una autèntica masia catalana. Les millors receptes tradicionals amb productes frescos de temporada, per assolir el que tots volem, convertir el menjar en plaer. Casa Jordi ofereix una carta molt àmplia i consolidada  que multiplica les opcions d’elecció dels nostres clients i, alhora, innovadores suggerències per a descobrir i gaudir. Però cal posar especial atenció en els menús de temporada.

En aquesta ocasió us mostrem el Nº 4 dels seus menús degustació, en què obrireu l’estómac amb uns entreteniments que inclouen unes olives amanides i el clàssic fuet de pagès, acompanyat amb un pa de coca cruixent amb tomàquet, encenalls de foie amb reducció de Pedro Ximénez, calamarcets de platja a la planxa amb all i julivert, uns bunyols de bacallà casolans o pernil ibèric de gla reserva.

De segons plats es pot escollir entre rap al forn, bacallà a la llauna amb seques, filets de llenguado i llagostins al cava, filet de vedella al cafè de París i l’entrecot de vedella a la graella amb guarnició. Per acabar l’àpat es pot triar uns postres de mousse de xocolatada, bescuit glacé amb xocolata fondant i crema catalana. Tot plegat pot es pot regar amb vi blanca Fray German, DO Verdejo, vi negre Glorioso Reserva DO La Rioja, aigües minerals, copa de cava a les postres, cafès o infusions i un ¨petit fours¨.

Una altra excel·lent opció de menú degustació per només 47€ IVA inclòs, que fa de Casa Jordi un referent de la gastronomia de la ciutat, amb cartes per a tots els gustos, concentrades en un mateix espai. Una cuina en què es cuida la qualitat i el producte de proximitat. T’esperem!