L’estiu és el gran moment de l’horta i la fruita: prova els nostres plats de temporada amb productes de proximitat

Amb l’arribada de l’estiu és realment quan els horts desprenen la seva màxima esplendor. El sol fa que les solanàcies donin fruits i que els productes de fulla verda creixin amb molta més energia. Al final del mes de juny i, sobretot, durant tot el juliol i l’agost el camp ens dóna els tan esperats tomàquets, els cogombres, les mongetes tendres, les albergínies i enciams de tot tipus, a banda d’altres espècies que ja donen fruit des de la primavera. La fruita també es troba en un bon moment i arriba de tots els colors amb els préssecs, les nectarines, les peres d’estiu, els melons i les síndries.

Aquesta és una bona mostra dels productes de mercat i d’alta qualitat que podeu trobar a les propostes de Casa Jordi per a fer realitat una cuina catalana i mediterrània de mercat que cerca l’essència del sabor i que no enganya ningú.

Als menús de primavera-estiu de Casa Jordi pots trobar les verdures a la brasa amb salsa romesco, timbal d’escalivada amb formatge de cabra gratinat i mel de romaní, tomàquet de temporada amb, ventresca de tonyina i ceba tendra, pa de coca cruixent amb tomàquet, o l’amanida de cabdells amb anxoves, salmó fumat, espàrrecs, margallons i vinagreta d’olives negres. Uns plats fets amb productes d’estiu acabats de sortir de l’horta que poden combinar perfectament amb qualsevol de les nostres propostes de peix i carn.

Tot plegat amb una carta de vins extensa i diversa que permet apostar per aquells valors segurs i coneguts o arriscar-se a provar-ne de nous. Deixa’t guiar per Lluís Cortines, maître i sommelier de Casa Jordi. No dubtis en venir a Casa Jordi on podràs gaudir del plaer del menjar. Un dinar de treball, una sortida en parella, un sopar familiar o una trobada d’amics són magnífiques raons per a compartir el plaer de menjar bé a Casa Jordi.