Menús

 

*De dilluns a divendres

 

ENTRANTS PER COMPARTIR

Entreteniments (olives i fuet de pagés)

Pa de coca cruixent amb tomàquet

Patates braves amb pop

Bunyols de bacallà 

Amanida de temporada amb nous, codony, magrada i formatge de cabra

Escalibada amb ventresca de tonyina i ceba tendra

SEGONS A ESCOLLIR

Calamarcets de platja a la planxa amb all i julivert
0
Lluç de palangre en suquet
0
Fricandó amb moixernons
0
Assortiment de butifarras a la brasa amb seques
0
Peus de porc a la graella amb butifarra negra i guarnició

POSTRE

Sorbet de llimona
0
Crema catalana amb carquinyolis

BODEGA

Vi blanc: Segura Vídues “xarel.lo” DO. Penedés
Vi negre: Gloriós criança DO. Rioja
Aigües minerals

Cava brut en les postres
Cafè
“Petit fours”

Preu: 33€ IVA inclòs

 

ENTRANTS PER COMPARTIR

Entreteniments (olives amanides i fuet de pagès)
Pa de coca cruixent amb tomàquet
Tomàquet de temporada amb, ventresca de tonyina i ceba tendra
Bunyols de bacallà
Carxofes fregides en “tempura”
Calamarcets de platja saltejats amb “seques” i “ all i oli”

SEGONS A ESCOLLIR

Lluç de palangre al forn
0
Sèpia estofada amb mandonguilles
0
Hamburguesa de bou kobe amb ceba confitada i formatge cheddar
0
Magret d’ànec a la taronja
0
Entrecot de vedella a la graella amb guarnició

POSTRE

Assortiment de gelats
0
Crema catalana
0
Lioneses de nata amb xocolata

BODEGA

Va venir blanc: Segura Vídues “xarel.lo” DO. Penedés
Vi negre: Gloriós criança DO. Rioja
Aigües minerals
Cava brut en les postres
Cafè
“Petit fours”

Preu: 37€ IVA inclòs

ENTRANTS

Entreteniments (olives amanides i fuet de pagès)
Pa de coca cruixent amb tomàquet 
Bunyols de bacallà

 

Amanida de cabdells amb anxoves, salmó fumat, espàrrecs i margallons
i
Pop a la brasa amb patates al “caliu” i “all i oli”

SEGONS

“Suquet” de rap amb calamarcets
i
Filet de vedella al “Cafè de París”

POSTRE

Mousse de xocolata
0
Canyes de crema

BODEGA

Vi blanc: Segura Vídues “xarel.lo” DO. Penedés
Vi negre: Glorioso criança DO. Rioja
Aigües minerals

Cava brut en les postres
Cafè
“Petit fours”

Preu: 42€ IVA inclòs

Màxim 15 comensals

ENTRANTS PER COMPARTIR

Entreteniments (olives amanides i fuet de pagès)
Pa de coca cruixent amb tomàquet
Encenalls de foie amb reducció de Pedro Ximénez
Bunyols de bacallà
Calamarcets de platja a la planxa amb all i julivert
Pernil ibèric de gla reserva

SEGONS A ESCOLLIR

Rap al forn
0
Bacallà a la llauna amb seques
0
Filets de llenguado i llagostins al cava
0
Filet de vedella al “cafè de París”
0
Entrecot de vedella a la graella amb guarnició

o

Estofat de cua de bou al vi negre

POSTRE

Mousse de xocolata
0
Biscuit glacé amb xocolata fondant
0
Crema catalana

BODEGA

Vi blanc: Fray German DO: Verdejo

Vi negre: Glorioso reserva DO. Rioja

Aigües minerals

Copa de cava en les postres

Cafès i infusions

“Petit fours”

Preu: 47€ IVA inclòs