Salons

 

Només traspassar la porta de Casa Jordi ens endinsem en una masia. Amb decoració fidel a la tradició i rajola típica del segle XVII, hem disposat tot tipus de salons per fer més íntima i personal la vostra estada al restaurant. Disposem de salons des de 8 fins a 44 comensals ideals per a reunions de treball, grup d’amics o família. A més, disposem de taules en diferents racons que donaran un toc de privacitat a la vostra estada. Expliqueu les vostres necessitats al maitre Lluís Cortinas i us aconsellarà en quin saló o en quina taula podrà garantir-vos la millor experiència a Casa Jordi, la masia del centre de Barcelona.

 

Decorat amb ceràmica amb motius florals, aquest saló es caracteritza per estar a prop de la cuina que permet viure, si es vol, l’ambient dels fogons. A més de poder realitzar reunions en taules imperials de fins a 22 comensals, disposa de taules que ofereixen molta intimitat.

 

b_55Decorat amb ceràmiques amb motius de pescadors i el patró del restaurant, Sant Jordi. El saló disposa de diverses taules íntimes i la taula del rellotge. Els assortits dels formatges artesans i de rebosteria es guarden en aquesta sala del primer pis.

SALODecorat amb quadres de diferents autors de casa nostra. Un dels fons d’aquest saló simula la popa d’una cabina de vaixell d’època. L’art envolta el comensal que ajuda a inspirar sensacions mentre es degusten els plats de la nostra carta.

Taula rodona

És un saló totalment privat i té una capacitat màxima per a 12 comensals.