skip to Main Content

50 ANYS AL TEU COSTAT #39: TRINXAT DE LA CERDANYA AMB “ROSTA”

270519casajordi

A Casa Jordi sempre aposten pels productes de proximitat i d’alta qualitat. A més, a la seva carta conserven els valors, gustos i tradicions dels últims 50 anys, sempre incorporant algun toc innovador.

El trinxat de la Cerdanya amb “rosta” és conegut com un plat de pagès, senzill, de supervivència i d’aprofitament, amb molta història al darrera. I a Casa Jordi, t’ofereixen l’oportunitat de poder-lo degustar dins de la seva carta, un dels plats més tradicionals catalans. Fet amb productes de primera qualitat i de proximitat, ideal per menjar tant de primera plat com de segon. A més, l’acompanyen de “rosta”, que és de la manera que s’anomena la cansalada fregida.

I després d’haver provat aquest plat, podràs continuar degustant-ne d’altres de la seva carta: carn, peix, pasta, etc.

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS










*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals