skip to Main Content

50 ANYS AL TEU COSTAT. #43: AMANIDA DE CABDELLS AMB ANXOVES, SALMÓ FUMAT, ESPÀRRECS, MARGALLONS I VINAGRETA D’OLIVES NEGRES

Image11

Amb la calor venen de gust plats frescos i lleugers. A Casa Jordi apostem pels productes de proximitat d’alta qualitat i la cuina de mercat en tots els nostres plats. 

Un dels entrants especialment interessants aquests dies és l’amanida de cabdells amb anxoves, salmó fumat, espàrrecs, margallons i vinagreta d’olives negres. Un plat que ajunta els trets d’identitat del mediterrani, el mar, la terra i el sol. 

Com a segon t’oferim una gran varietat de plats de carn, peix i molt més! Un àpat que pots rematar amb  algun dels nostres postres com el sorbet de llimona, la crema catalana amb carquinyolis o la mousse de xocolata. 

Un pla perfecte per escapar-te al vespre i desconectar el dia!

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS










*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals