skip to Main Content

A Casa Jordi, de la necessitat de menjar, en fem el teu plaer

De La Necessitat De Menjar, En Fem El Teu Plaer

Sens dubte, menjar és una necessitat. Ara bé, convertir-lo en un plaer és la nostra feina. A Casa Jordi cuidem tots els detalls perquè qualsevol àpat es converteixi en un moment màgic. Per fer-ho possible, seleccionem cada dia els millors ingredients, productes frescos, de proximitat i primera qualitat per oferir-te els nostres millors plats. A més, comptem amb un servei excepcional  i compromès que t’acollirà amablement als nostres salons, fent-te sentir com a casa.

La nostra carta de presentació és la d’una cuina tradicional catalana, sense deixar de banda la modernitat i la innovació. Plats com: Rap al forn a la catalana, Sèpia estofada amb mandonguilles, Cua de bou estofada al “Cabernet Sauvignon”, Entrecot de vedella al pebre verd maridats amb els millors vins amb Denominació d’Origen, fan gaudir als nostres clients amb els cinc sentits.

Durant gairebé els 50 anys de la nostra existència han canviat moltes coses. I nosaltres també hem canviat. Ara bé, hi ha quelcom que hem mantingut inalterable a casa nostra: compartir el plaer de menjar bé amb els nostres clients que molts d’ells han esdevingut amics.

Oblida’t de les presses i de l’estrès i escull el teu moment ideal per gaudir d’un bon àpat al nostre restaurant. Qualsevol ocasió és bona tant un dinar de treball, un sopar romàntic, una celebració familiar o una trobada d’amics… Totes són magnífiques raons per assaborir una exquisida experiència culinària a Casa Jordi.

Gaudeix del plaer de menjar bé al centre de Barcelona. T’hi esperem!

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS


*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals