skip to Main Content

A Casa Jordi ens comprometem amb l’emergència sanitària

Covid

Des de Casa Jordi llancem un missatge de compromís social per l’emergència sanitària causada pel COVID-19. Seguint les recomanacions preventives de les autoritats sanitàries, hem determinat uns protocols específics de prevenció amb l’objectiu de garantir la seguretat i tranquil·litat dels nostres treballadors i clients i reduir la probabilitat de propagació.

Transparència i informació

El restaurants està realitzant un seguiment continu i exhaustiu de l’evolució de la situació sanitària per garantir la màxima transparència i informació als clients. En cas de detecció de casos a la zona o al mateix establiment, es seguiran les mesures i els mecanismes d’informació que dictaminen les autoritats sanitàries.

Mesures d’higiene preventives

A Casa Jordi hem extremat les mesures d’higiene amb l’augment de la freqüència en la neteja i desinfecció de les instal·lacions. El virus s’inactiva amb desinfectants comuns als pocs minuts. També garantitzem una ventilació adequada dels diferents espais i la netega de les peces tèxtils en cicles de rentat complets a 60-90 Cº. Per a la manipulació de les peces tèxtils “brutes” s’utilitzen guants.

Recomanem als nostres clients realitzar una higiene de mans freqüent (neteja amb aigua i sabó o solucions alcohòliques); evitar el contacte o mantenir una distància d’almenys 1 metre amb les persones amb símptomes de refredat; cobrir-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús al tossir o estornudar i rentar-se les mans; i evitar tocar-se els ulls, el nas i la boca, posat que les mans faciliten la transmissió.

Distàncies de seguretat

Amb l’objectiu d’evitar contagis, evitarem fer abraçades, petons o donar la mà. Així mateix, després de l’intercanvi d’objectes amb els nostres clients (targetes de pagament, bitllets, bolígrafs, cartes, etc.), el personal procedirà a desinfectar-se les mans.

Respecte als espais, respectarem el màxim de les capacitats previstes de cada sala establint una densitat màxima de 4 persones per cada 10 metres quadrats. La disposició entre les taules serà superior a un metre entre respatller de cadira a cadira.

Amb aquestes mesures volem mostrar el nostre compromís i responsabilitat davant aquesta situació. El nostre objectiu és continuar proporcionant als nostres clients una experiència amb les mateixes garanties de satisfacció de sempre, però amb prevencions específiques que també permetran protegir la seva salut.

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS


*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals