skip to Main Content

50 anys al teu costat. #40: Anxoves del Cantàbric.

Image1

La filosofia central de Casa Jordi és apostar per la cuina de mercat i el producte  de proximitat, elaborant plats d’alta qualitat. Aquests són els valors dels últims 50 anys, on hem combinat la cuina tradicional i la  innovació.

 

El juny és un mes perfecte per provar les nostres anxoves del cantàbric, una espècie d’alta qualitat pescada al Golf de Biscaia i que durant la primavera aprofita per abandonar les profunditats i sortir a la superfície. És gràcies a aquest procés, on l’anxova s’apropa a la costa, que la seva carn aconsegueix un gust únic.

 

En acabat pots gaudir dels nostres postres, com el sorbet de llimona, la crema catalana amb carquinyolis o la mousse de xocolata. Una combinació idònia per escapar-se al vespre després d’una llarga jornada laboral i desconnectar dels problemes del dia a dia.

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS










*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals