skip to Main Content

Coneix els millors plans de Barcelona

Barcelona. Una ciutat plena de llum, de colors, de persones d’arreu, però per sobre de tot, has de saber que la ciutat és plena d’una increïble varietat de coses per fer aquesta primavera. Si tens pensat passejar pels seus carrers ara que comença el bon temps i descobrir raconets nous, has arribat al lloc indicat, perquè avui parlarem dels 4 millors plans que fer aquesta primavera a Barcelona. Ara tens una bona oportunitat per a recórrer la ciutat comtal, tot aprofitant els dies tan bonics que aquesta estació de l’any ens porta.

Descobrir que fer aquesta primavera a Barcelona

Veure les fonts de Montjuïc
Ubicades a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, aquestes fonts són un símbol de joia de la ciutat. Parades durant dos anys a causa de la pandèmia, ara recobren la seva esplendor fent-nos gaudir de nou dels seus espectacles de llum, música i colors. La Font Màgica té uns 7.000 milions de combinacions possibles, t’ho perdràs?

Els jardins i els parcs de Montjuïc
Si estem dient que la primavera és una de les estacions més florides i acolorides de l’any, no pot faltar la nostra visita als jardins que pots trobar per la zona de Montjuïc. Hi ha més de 10 jardins per descobrir a quin més bonic i agradable, plens de vegetació i amb diferents varietats de flors. Miramar de Barcelona, el Jardí Botànic o el Jardí de Mossèn Costa i Llobera són només alguns dels noms dels espais que pots visitar.

El Jardí de la Fundació Julio Muñoz Ramonet
Ben a prop de Casa Jordi, és un jardí excepcional i una bona visita per fer aquesta primavera a Barcelona. Va ser creat l’any 1994 per honorar la voluntat de l’empresari del qual rep el seu nom que morí el 1991. En el seu testament, el propietari, va donar la seva finca a la ciutat.

Amb tanta visita, a nosaltres ens han entrat les ganes de picar alguna coseta, i la següent proposta és una gastronòmica, un restaurant on es reflecteixen els valors, les tradicions i els costums de la cuina catalana; els sabors de sempre. Un lloc on pots anar en parella o amb amics, i on trobareu plats al gust de tots gràcies a la varietat de la seva carta. Vols saber de quin establiment parlem?

Visita Casa Jordi

Totes aquestes propostes estan ben a prop de la nostra masia i, ara que ja estàs al dia amb què pots fer aquesta primavera a Barcelona, només et falta anotar un bon lloc on parar-te a gaudir d’un bon àpat, i aquest és Casa Jordi. Una masia tradicional catalana on la gastronomia catalana és l’eix transversal de la carta, a més, els nostres espais estan decorats de manera especial tot seguint unes línies càlides i tranquil·les que et permeten gaudir amb harmonia de cada plat. Per reservar taula i venir a dinar o sopar a Casa Jordi pren nota, estem ubicats al bell cor de Barcelona, oberts des de 1968, truca’ns avui mateix al 93 200 11 18, t’esperem ben aviat!

Back To Top