skip to Main Content

De celebració a Casa Jordi

Escull Casa Jordi com l’espai ideal per organitzar les teves celebracions

Moltes vegades, la distància interpersonal potenciada per les tecnologies i l’acceleració pròpia de la societat en què vivim, ens consumeixen i ens fan oblidar la importància dels petits detalls: un somriure, un consell, una trobada… Gestos que, tot i ser senzills, ens omplen d’alegria mentre consoliden la nostra relació amb els altres. Per això, avui més que mai, és tan important mantenir i preparar ‒amb il·lusió‒ trobades festives que suposin una pausa en el camí. Moments on poder compartir les nostres alegries, crear records inoblidables o sentir-nos vius. Trobades familiars, entre amics, entre companys de feina o celebracions destacades en el nostre calendari, com és el cas ‒ara‒ de la Castanyada. No podem desaprofitar la felicitat que ens aporten totes aquestes celebracions. I quina millor manera que fer-ho amb nosaltres, a Casa Jordi, en una masia típica catalana situada al cor de Barcelona i reconvertida en un restaurant de cuina tradicional.

Des de 1968, a Casa Jordi treballem per oferir una proposta gastronòmica autèntica, basada en productes frescos i de mercat. A més, utilitzem ingredients de proximitat, propis de la nostra terra, que garanteixen una cuina tradicional i d’alta qualitat que manté els sabors de sempre. Per altra banda, apostem per la professionalitat i la qualitat humana de tots els nostres professionals que, atenent sempre amb un tracte personalitzat i amb una clara vocació de servei, fan possible aquest ambiciós projecte.

A Casa Jordi disposem de salons i espais amb capacitat de fins a 40 comensals on podràs celebrar, de manera més íntima i personal, els teus moments més especials. Sense preocupar-te del dinar ni de la requerida preparació logística, podràs relaxar-te i gaudir tranquil·lament de l’esdeveniment.

Així doncs, aquests espais són ideals per dur a terme celebracions, trobades o reunions de qualsevol mena, ja que ‒tant els entrants de la terra, el bon vi, els menús per a grups i els espais privats‒ tots els serveis de Casa Jordi proporcionen, en tots els sentits, una experiència personal única. Un espai que, ubicat en una zona cèntrica, a prop de qualsevol transport públic i a cinc minuts del famós Turó Parc de Barcelona, et permetrà desconnectar de l’enrenou diari i gaudir dels millors moments.

Per tant, si busques un lloc íntim i de qualitat on poder realitzar els teus esdeveniments, com ara fer una Castanyada diferent, no ho dubtis més! Organitza la teva celebració més especial amb Casa Jordi i gaudeix a prop dels teus.

Back To Top