skip to Main Content

Enamora’t de l’art del barri de Sarrià- Sant Gervasi

Si hi ha un barri a la Ciutat Condal que desprèn disseny per cada un dels seus racons és el de Sarrià- Sant Gervasi, i els barcelonins ho saben. Per això, et proposem una ruta d’art per Sarrià- Sant Gervasi, on descobriràs algunes de les principals galeries d’art, elements històrics, conjunts artístics i exposicions que et faran gaudir d’una jornada diferent pel barri. Des de Casa Jordi et presentem 5 racons i sales on l’art és el protagonista:

  1. Galeria Fifty Dots: una galeria d’art especialitzada en fotografia contemporània. Un espai on podràs descobrir i adquirir edicions limitades d’artistes nacionals i internacionals, així com de fotògrafs emergents.
  2. A Pau Casals: conjunt escultòric situat a l’Avinguda Pau Casals. Creat el 1982, és una obra dels arquitectes Miquel Espinet, Antoni Ubach i Ramon Maria Puig Andreu. El conjunt està format per dues obres escultòriques de Josep Viladomat, del 1940 i d’Apel·les Fenosa, del 1976. L’obra està dedicada al compositor i violoncel·lista català Pau Casals i Defilló.
  3. Galeria David Cervelló: aquesta galeria està especialitzada en pintures i dibuixos del segle XIX i XX. Peces exclusives de Casas, Rusiñol, Zuloaga, Sorolla, Dalí, Picasso, Miró, Grau Sala, Gutiérrez Solana, Sotomayor, Evaristo Valle, Benjamin Palencia, Nonell, Anglada Camarasa, Hernando Viñes, Casagemas, Oscar Dominguez, Nestor de la Torre, Joaquin Mir, Carlos Sobrino, Pablo Uranga….
  4. Cosmologia Catalana: Al vestíbul d’entrada de l’estació FGC Sarrià, accés per Via Augusta amb Pau Alcover, trobem les parets recobertes amb mosaics dissenyats l’any 1976 per l’artista gironí Lluís Bosch Martí amb la col·laboració dels ceramistes Joaquim Monsalvatge i Jaume Toldrà. Una obra on es fa referència a la història de la humanitat, a la cultura i al poble català.
  5. N2 Galeria: espai on podràs contemplar obres d’artistes emergents i consolidats de l’àmbit nacional i internacional, així com les últimes tendències. Descobriràs peces de pintura, escultura, collage, fotografia, vídeo, etc.

I si t’entra gana, aprofita que estàs pel barri per gaudir d’una experiència gastronòmica de nivell a Casa Jordi, un restaurant ubicat a Sarrià- Sant Gervasi, en una masia típica catalana. Oferim una proposta gastronòmica autèntica basada en cuina de mercat amb plats elaborats amb productes de proximitat i de temporada.

Reserva ja la teva taula i frueix d’una jornada cultural completa.

Back To Top