skip to Main Content

Què fer en un dia a Sarrià-Sant Gervasi

Tot i haver freqüentat les zones més conegudes de Barcelona, de vegades oblidem racons inèdits destacats de la història barcelonina. Això mateix és el que veiem al districte de Sarrià-Sant Gervasi que passa, moltes vegades, desapercebut dins del panorama turístic. Descobreix el barri de Sarrià-Sant Gervasi en un dia i aprofita per dinar a Casa Jordi, un restaurant de cuina catalana tradicional que t’oferirà els millors plats de proximitat i qualitat. 

Sarrià-Sant Gervasi està format per set barris i arriba fins al Tibidabo i el parc natural de Collserola, els espais més verds de la ciutat. Es caracteritza per estar allunyat del turisme massiu i, per tant, per tenir una tranquil·litat típica de poble. De fet, a finals del segle XIX, va néixer com a resultat de la unió de dos pobles: Sarrià i Sant Gervasi de Cassoles. Les famílies adinerades de Barcelona hi trobaven allà un espai natural ideal on ubicar les seves segones residències. Actualment, ja integrat a la ciutat, és considerat el barri amb més “glamour” de Barcelona on es barreja la ja mencionada tranquil·litat de poble amb les grans mansions, col·legis privats, edificis modernistes, importants centres mèdics, ambaixades i destacats locals d’oci.

Dedicar un dia de turisme a Sarrià-Sant Gervasi és una aposta ideal per conèixer petits secrets i espais de la ciutat de Barcelona. La proposta d’activitats és molt variada. Per iniciar la ruta, et portem a alguns dels espais naturals únics que té el barri de Sarrià. 

El Parc Natural de Collserola i la Carretera de les Aigües t’oferiran moltes rutes per escollir. La cima més alta és la muntanya del Tibidabo que, a més, dóna nom a l’icònic parc d’atraccions més antic d’Espanya (1899) i al Temple del Sagrat Cor que, majestuosament, corona la ciutat barcelonina.

Més cap al nucli urbà, hi trobaràs el Turó Park i el Parc de l’Oreneta. Com a boscos urbans, aquests parcs et permetran relaxar-te, desconnectar del tràfic dels carrers, rodejar-te d’arbres o llegir un bon llibre.

És indispensable fer una aturada per dinar i recuperar forces en el teu dia de caminada turística. Situat en un lloc ideal i a prop de les activitats més destacades del barri de Sarrià-Sant Gervasi, trobaràs Casa Jordi, un restaurant de cuina tradicional basada en productes frescos, de mercat i de proximitat. Garantint una proposta gastronòmica autèntica, Casa Jordi t’oferirà un dinar d’alta qualitat, sabors de sempre, un bon vi, espais privats i un tracte personalitzat per part d’uns professionals que t’atendran amb una clara vocació de servei.

Una vegada hagis dinat a gust, pots seguir la ruta visitant alguns espais culturals del barri. Si vas en família, és interessant visitar el Museu de les Ciències o Cosmocaixa, on trobaràs nombroses activitats i exposicions divulgatives, incloent-hi la recreació d’un bosc inundat amazònic. Quant a modernisme, aquest barri està replet de mansions i edificis propis d’aquest estil. No et pots perdre la joia arquitectònica Torre Bellesguard que, reformada per Gaudí al segle XX, s’alça com a magnífic palau modernista des del qual es veu tota la ciutat.  

Si vols viure un dia de turisme pel districte de Sarrià-Sant Gervasi, apunta’t algunes de les nostres propostes i gaudeix d’un dia a jornada completa. I no t’oblidis de fer la teva reserva a Casa Jordi, un lloc tranquil i de qualitat on podràs gaudir d’un bon dinar i recuperar forces i descobriràs l’autèntica proposta gastronòmica que t’oferim i la professionalitat dels nostres treballadors. Reserva ara i comença l’aventura!

Back To Top