skip to Main Content
logo-vec

Carta

ENTRANTS

Ració1/2 ració
Pa de coca cruixent amb tomàquet i oli de “Les Garrigues” 2.25
Bunyols de bacallà11.707.50
Pernil de gla 100% ibèric (etiqueta negra) 24.9515.90
Anxoves del Cantàbric 15.9010.60
Bacallà esqueixat a l´all i oli 13.908.30
Pebrots del Padrón6.30
Croquetes de pernil ibèric de gla (unitat)2.90
Carxofes fregides en tempura (temporada)11.407.50
Salmó norueg fumat15.609.00
Amanida de cabdells amb anxoves, salmó fumat, espàrrecs, margallons i vinagreta d'olives negres14.959.50
Tomàquet amb ventresca de tonyina, anxoves i ceba tendre14.008.50
Escalivada amb pernil de gla 100% ibèric 14.808.50
Espàrrecs "Cojonudos" amb maionesa i vinagreta amostassada 12.007.30
Esqueixada de bacallà13.908.30
Carpaccio de vedella amb rúcula i parmesà16.4010.20
Trinxat de la Cerdanya amb "rosta"11.807.50
Cargols a la “llauna” 15.809.80
Sopa de ceba gratinada9.95
Macarrons amb butifarra de pagès "esparracada", gratinats al formatge 10.957.00

Peixos

Ració 1/2 ració
Filets de llenguado al cava24.5015.90
Llenguado de platja a la planxa (peça)26.25
Calamarcets a la planxa amb all i julivert17.50
Suquet de rap amb calamarcets23.7514.90
Filet de tonyina amb ceba confitada i soja19.95
"Kokotxas" de lluç al pil-pil25.1015.70
Bacallà a la llauna amb seques22.50
Bacallà gratinat a la mousselina d'all22.50
Bacallà a la planxa amb escalivada22.50
Sèpia estofada amb mandonguilles
17.509.95

AcompanyamEnts

Patates "agres" fregides3.60
Arròs pilaff5.00
Escalivada a la brasa8.50
Seques saltejades3.60

CARNS I AUS

Ració1/2 ració
Estofat de cua de bou al vi negre18.3011.80
Mitjana de vaca frisona a les brases de carbó d'alzina 24.50
Entrecot de vedella al pebre verd de Madagascar21.35
Costelletes de cabrit de llet a la brasa19.70
Butifarra del perol, negra i de pagés a la brasa amb mongetes del ganxet12.75
Fricandó de vedella amb moixernons14.959.30
Peus de porc a la graella amb botifarra negra i escalivada14.55
Steak-Tartar de filet de vedella (tallat a ganivet)23.4514.90
Filet de vedella "Café de París"25.5516.10
Perdiu a la vinagreta amb cebetes de plateret (Temporada)25.9513.60
Civet de senglar al cabernet sauvignon (Temporada)18.1012.30

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS










*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS










*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals