skip to Main Content
logo-vec

Carta

ENTRANTS

Ració1/2 ració
Pa de coca cruixent amb tomàquet i oli de “Les Garrigues” 2.25
Bunyols de bacallà11.707.50
Pernil de gla 100% ibèric (etiqueta negra) 24.9515.90
Anxoves del Cantàbric 15.9010.60
Bacallà esqueixat a l´all i oli 13.908.30
Pebrots del Padrón6.30
Croquetes de pernil ibèric de gla (unitat)2.90
Carxofes fregides en tempura (temporada)11.407.50
Salmó norueg fumat15.609.00
Amanida de cabdells amb anxoves, salmó fumat, espàrrecs, margallons i vinagreta d'olives negres14.959.50
Tomàquet amb ventresca de tonyina, anxoves i ceba tendre14.008.50
Escalivada amb pernil de gla 100% ibèric 14.808.50
Espàrrecs "Cojonudos" amb maionesa i vinagreta amostassada 12.007.30
Esqueixada de bacallà13.908.30
Carpaccio de vedella amb rúcula i parmesà16.4010.20
Trinxat de la Cerdanya amb "rosta"11.807.50
Cargols a la “llauna” 15.809.80
Sopa de ceba gratinada9.95
Macarrons amb butifarra de pagès "esparracada", gratinats al formatge 10.957.00

Peixos

Ració 1/2 ració
Filets de llenguado al cava24.5015.90
Llenguado de platja a la planxa (peça)26.25
Calamarcets a la planxa amb all i julivert17.50
Suquet de rap amb calamarcets23.7514.90
Filet de tonyina amb ceba confitada i soja19.95
"Kokotxas" de lluç al pil-pil25.1015.70
Bacallà a la llauna amb seques22.50
Bacallà gratinat a la mousselina d'all22.50
Bacallà a la planxa amb escalivada22.50
Sèpia estofada amb mandonguilles
17.509.95

AcompanyamEnts

Patates "agres" fregides3.60
Arròs pilaff5.00
Escalivada a la brasa8.50
Seques saltejades3.60

CARNS I AUS

Ració1/2 ració
Estofat de cua de bou al vi negre18.3011.80
Mitjana de vaca frisona a les brases de carbó d'alzina 24.50
Entrecot de vedella al pebre verd de Madagascar21.35
Costelletes de cabrit de llet a la brasa19.70
Butifarra del perol, negra i de pagés a la brasa amb mongetes del ganxet12.75
Fricandó de vedella amb moixernons14.959.30
Peus de porc a la graella amb botifarra negra i escalivada14.55
Steak-Tartar de filet de vedella (tallat a ganivet)23.4514.90
Filet de vedella "Café de París"25.5516.10
Perdiu a la vinagreta amb cebetes de plateret (Temporada)25.9513.60
Civet de senglar al cabernet sauvignon (Temporada)18.1012.30

LES POSTRES

Ració
Crema catalana cremada amb carquinyolis5.85
Coca de Llavaneres amb gelat de canyella5.85
Mató de l'empordà amb nous i mel5.95
Tiramisú amb gelat de turró7.90
Maduixots al gust5.95
Lioneses amb nata i xocolata fondant6.30
Pastís de formatge amb coulis de fruits vermells7.20
Canyes de pasta de full amb crema (3 peces)6.70
Café Irlandés6.40
Mousse de xocolata7.20
Biscuit glacé crocant amb xocolata fondant6.70
Fruita del tempsS/M
Tatín de poma caramelitzada amb crema de llet6.65
Flam de la "Padrina"5.85
Gondola de piña natural7.55
Postre de músic amb copeta de moscatell6.30
Sorbet de llimona5.85
Els nostres gelats artesans (turró, vainilla, xocolata belga i after eight)5.85
Formatge manxec6.50

Per fer una reserva, truca al 93 200 11 18

Back To Top

Per fer una reserva, truca al 93 200 11 18