Carta
ENTRANTS |
||
---|---|---|
Ració | 1/2 ració | |
Pa de coca cruixent amb tomàquet i oli de “Les Garrigues” | 2.25 | |
Bunyols de bacallà | 11.70 | 7.50 |
Pernil de gla 100% ibèric (etiqueta negra) | 24.95 | 15.90 |
Anxoves del Cantàbric | 15.90 | 10.60 |
Bacallà esqueixat a l´all i oli | 13.90 | 8.30 |
Pebrots del Padrón | 6.30 | |
Croquetes de pernil ibèric de gla (unitat) | 2.90 | |
Carxofes fregides en tempura (temporada) | 11.40 | 7.50 |
Salmó norueg fumat | 15.60 | 9.00 |
Amanida de cabdells amb anxoves, salmó fumat, espàrrecs, margallons i vinagreta d'olives negres | 14.95 | 9.50 |
Tomàquet amb ventresca de tonyina, anxoves i ceba tendre | 14.00 | 8.50 |
Escalivada amb pernil de gla 100% ibèric | 14.80 | 8.50 |
Espàrrecs "Cojonudos" amb maionesa i vinagreta amostassada | 12.00 | 7.30 |
Esqueixada de bacallà | 13.90 | 8.30 |
Carpaccio de vedella amb rúcula i parmesà | 16.40 | 10.20 |
Trinxat de la Cerdanya amb "rosta" | 11.80 | 7.50 |
Cargols a la “llauna” | 15.80 | 9.80 |
Sopa de ceba gratinada | 9.95 | |
Macarrons amb butifarra de pagès "esparracada", gratinats al formatge | 10.95 | 7.00 |
Peixos |
||
---|---|---|
Ració | 1/2 ració | |
Filets de llenguado al cava | 24.50 | 15.90 |
Llenguado de platja a la planxa (peça) | 26.25 | |
Calamarcets a la planxa amb all i julivert | 17.50 | |
Suquet de rap amb calamarcets | 23.75 | 14.90 |
Filet de tonyina amb ceba confitada i soja | 19.95 | |
"Kokotxas" de lluç al pil-pil | 25.10 | 15.70 |
Bacallà a la llauna amb seques | 22.50 | |
Bacallà gratinat a la mousselina d'all | 22.50 | |
Bacallà a la planxa amb escalivada | 22.50 | |
Sèpia estofada amb mandonguilles | 17.50 | 9.95 |
AcompanyamEnts |
|
---|---|
Patates "agres" fregides | 3.60 |
Arròs pilaff | 5.00 |
Escalivada a la brasa | 8.50 |
Seques saltejades | 3.60 |
CARNS I AUS |
||
---|---|---|
Ració | 1/2 ració | |
Estofat de cua de bou al vi negre | 18.30 | 11.80 |
Mitjana de vaca frisona a les brases de carbó d'alzina | 24.50 | |
Entrecot de vedella al pebre verd de Madagascar | 21.35 | |
Costelletes de cabrit de llet a la brasa | 19.70 | |
Butifarra del perol, negra i de pagés a la brasa amb mongetes del ganxet | 12.75 | |
Fricandó de vedella amb moixernons | 14.95 | 9.30 |
Peus de porc a la graella amb botifarra negra i escalivada | 14.55 | |
Steak-Tartar de filet de vedella (tallat a ganivet) | 23.45 | 14.90 |
Filet de vedella "Café de París" | 25.55 | 16.10 |
Perdiu a la vinagreta amb cebetes de plateret (Temporada) | 25.95 | 13.60 |
Civet de senglar al cabernet sauvignon (Temporada) | 18.10 | 12.30 |
LES POSTRES |
|
---|---|
Ració | |
Crema catalana cremada amb carquinyolis | 5.85 |
Coca de Llavaneres amb gelat de canyella | 5.85 |
Mató de l'empordà amb nous i mel | 5.95 |
Tiramisú amb gelat de turró | 7.90 |
Maduixots al gust | 5.95 |
Lioneses amb nata i xocolata fondant | 6.30 |
Pastís de formatge amb coulis de fruits vermells | 7.20 |
Canyes de pasta de full amb crema (3 peces) | 6.70 |
Café Irlandés | 6.40 |
Mousse de xocolata | 7.20 |
Biscuit glacé crocant amb xocolata fondant | 6.70 |
Fruita del temps | S/M |
Tatín de poma caramelitzada amb crema de llet | 6.65 |
Flam de la "Padrina" | 5.85 |
Gondola de piña natural | 7.55 |
Postre de músic amb copeta de moscatell | 6.30 |
Sorbet de llimona | 5.85 |
Els nostres gelats artesans (turró, vainilla, xocolata belga i after eight) | 5.85 |
Formatge manxec | 6.50 |