skip to Main Content

50 ANYS AL TEU COSTAT. #41: CARPACCIO DE VEDELLA

Image3

Des de Casa Jordi tenim com a filosofia central el nostre client, apostant pels productes de proximitat d’alta qualitat i la cuina de mercat. És així com dia a dia satisfem a la gent que dina i sopa al nostre restaurant de Barcelona.

 

Avui us portem el carpaccio, un plat típicament venecià, es diu que fa referència a la paleta de colors que utilitzava el pintor Vittore Carpaccio. Aquesta tècnica culinària rau en preparar els aliments tallat en llàmines i servir-les crues amb un amaniment.

 

A Casa Jordi, seguint els nostres estàndards d’alta qualitat, servim el nostre carpaccio de vedella amb ruca i formatge parmesà. Un plat que no pots perdre’t.

Un cop tastat aquesta tècnica culinària transalpina pots gaudir dels nostres postres, com  la crema catalana, l’assortiment de gelats o les lioneses de nata amb xocolata.

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS










*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals