skip to Main Content

Tres motius per gaudir de Casa Jordi i compartir el plaer de menjar bé

Cinc Motius Per Gaudir De Casa Jordi I Compartir El Plaer De Menjar Bé

Des que vam obrir les nostres portes l’any 1968 al Passatge de Marimon de Barcelona, hem mantingut intacta la nostra essència i raó de ser: compartir el plaer de menjar bé amb els nostres clients. Dia rere dia, hem apostat per oferir-te qualitat i bon servei en un ambient agradable i acollidor. En aquesta ocasió, a més, et donem cinc motius perquè si encara no ens coneixes, vinguis a gaudir del nostre restaurant:

  • Una cuina típica catalana amb receptes tradicionals.  En definitiva, posem a la teva disposició quatre menús diferents i una carta consolidada que multiplica les teves opcions d’elecció.
  • Un servei excepcional i compromès. Cada dia, el nostre equip s’esforça per crear un ambient amable i acollidor. Des de sempre, la nostra relació amb els clients és cordial i estreta, perquè sempre estem a la teva disposició. Intentem cuidar-te al màxim, responent adequadament a les teves preferències i gustos. Fins i tot, molts dels nostres suggeriments han nascut fruit de les propostes dels nostres comensals.
  • Excel·lent ubicació. El nostre restaurant disposa d’una ubicació immillorable. Estem situats al centre de Barcelona. En concret a l’elegant barri de Sarrià. Per tant, a prop de les estacions de metro, ferrocarrils i parades de taxi. Així doncs, tens diverses opcions per arribar fàcilment al nostre restaurant.

No t’ho pensis més, vine a Casa Jordi a assaborir la millor cuina catalana en un agradable ambient. T’hi esperem!

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS


*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals