skip to Main Content

Cuina de mercat a Barcelona, a Casa Jordi utilitzen productes frescos de qualitat i proximitat

Cuina De Mercat A Barcelona

Cuina de mercat a Barcelona

La cuina de temporada o de mercat és com s’anomena el conjunt de plats elaborats amb productes de temporada, és a dir, els productes frescos que es troben al mercat diàriament. Aquest tipus de productes són més frescos, abundants i permeten preparar receptes de qualitat. La cuina de mercat, a més, fomenta la cuina de proximitat: l’ús de productes locals, produïts ben a prop de casa.

A Barcelona s’hi troben nombrosos mercats on aconseguir productes de gran qualitat. Els més emblemàtics es podria dir que són el de la Boqueria i el del Ninot.

Mercat de la Boqueria

El Mercat de Sant Josep, popularment conegut com la Boqueria, és segon mercat més gran de Catalunya.

Està situat al Districte de Ciutat Vella, just al costat de la Rambla de Barcelona. Té una superfícies de més de 2.500 m² i més de 300 parades on es poden adquirir una gran varietat de productes frescos, tant locals com exòtics.

És el mercat municipal amb l’oferta alimentaria més gran de la ciutat i també el més visitat pels turistes.

Mercat del Ninot

El mercat del Ninot és un mercat municipal a l’Esquerra de l’Eixample de Barcelona inaugurat l’any 1894.

El va dissenyar Antoni de Falguera i Joaquim Vilaseca i forma part de l’inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

A part de la seva bellesa i el disseny, s’hi troba gran varietat del millor producte fresc de la ciutat.

Cuina de mercat a Casa Jordi

El restaurant Casa Jordi, fa un homenatge a la cuina catalana de qualitat i proximitat, sent un referent de cuina de mercat a la ciutat gràcies als sabors autèntics i casolans que ofereixen als comensals.

El seu secret és la curosa selecció de les matèries primeres, sempre primant la qualitat. Coneixen el potencial de la nostra terra i treballen dia a dia per aprofitar-la al màxim.

Tots els productes que hi trobaràs són de proximitat, frescos, de mercat i de gran qualitat. Molts d’ells provenen directament de mercats emblemàtics de la ciutat com el del Ninot i el de la Boqueria.

Són conscients que només amb el millor producte es pot garantir la qualitat de les seves receptes i la seva clara aposta per la cuina casolana catalana. Ofereixen una àmplia selecció de plats com carns, peixos, escalivada, bunyols de bacallà, caragols a la llaura i crema catalana, entre d’altres.

A Casa Jordi deixaràs de costat l’enrenou del dia a dia a la ciutat i gaudiràs autèntica cuina casolana i producte de qualitat en ple centre de la ciutat. És el millor lloc on trobar sabors autèntics i familiars, de tota la vida, amb tocs innovadors que et sorprendran.

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS


*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals