skip to Main Content

Les 5 elaboracions de la cuina tradicional catalana que has de provar

Cocina Tradicional Catalana

La gastronomia d’un lloc determinat diu molt de la seva història i les seves tradicions. En concret, la cuina tradicional catalana és única i reconeguda a tot el món. Forma part de la dieta mediterrània i és una excel·lent combinació entre tradició i amor pels productes de la terra.

El restaurant Casa Jordi és una masia típica catalana situada al cor de Barcelona des de 1968. Amb una llarga trajectòria i experiència, ofereixen una gran varietat de plats fets amb productes de proximitat combinant antics i autèntics productes de sempre.

Per anar obrint l’apetit, proposem cinc delícies de la gastronomia catalana que no deixen indiferent.

Cuina tradicional catalana: 5 plats imprescindibles.

  1. Bacallà a l’allioli

El bacallà és un dels peixos més populars per les seves magnífiques qualitats nutricionals i la seva baixa aportació calòrica. Un súper peix! El seu sabor és deliciós i té una gran personalitat. L’allioli és quasi patrimoni de la cultura catalana i té un sabor molt especial. No hi ha millor combinació!

  1. Cargols a la llauna

És un plat típic de Lleida i molt conegut arreu del territori espanyol. Els cargols són un producte que absorbeix a la perfecció tots els sabors. La seva elaboració és molt particular: es cuinen de forma tradicional -com el seu nom indica- a sobre una llauna. Estàs preparat per tastar quelcom nou?

  1. Escalivada a la brasa

No podia faltar una opció vegetariana, l’escalivada. El seu nom prové de la paraula escalivar, que significa coure al forn o a la brasa, ja que es compon hortalisses i verdures cuites d’aquesta forma. Pot menjar-se calenta i freda, sola o acompanyada, de quina manera creus que és més bona?

  1. Botifarra amb seques

Si hi ha un plat típic de la gastronomia catalana per excel·lència, és la botifarra amb seques. Una bona botifarra a la brasa, a poder ser del Perol, acompanyada de mongetes seques és un viatge a les arrels de la cultura catalana.

  1. Fricandó de vedella amb bolets

Finalment, no podia faltar la vedella amb bolets, el plat que et transporta a la casa de totes les àvies catalanes. És una base de vedella amb una salsa suau i única acompanyada de bolets. Una delícia!

Ja se t’ha fet la boca aigua? A Casa Jordi, podràs gaudir de cuina tradicional catalana en una masia típica sense moure’t de la ciutat!

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS










*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals