skip to Main Content

Secrets per a un bon maridatge: realça el sabor dels aliments a través del vi

Maridatge

Ben aviat anirem tornant a la normalitat, sortirem de casa i ens retrobarem amb els nostres éssers estimats. Casa Jordi tornarà a obrir les seves portes amb més ganes d’acollir-vos que mai.

Quan arribi aquest dia voldrem que gaudeixis amb els cinc sentits de la nostra gastronomia realçada amb un element bàsic en la nostra cuina: el vi. Descobreix les claus d’un bon maridatge per gaudir dels nostres plats.

Combinar el vi amb els aliments és un art. A l’hora de maridar el vi amb un plat, haurem de trobar l’equilibri entre els dos elements tenint en compte diversos factors, des del pes dels aliments i la forma de cuinar-los, fins als gustos personals de cada comensal.

Des de Casa Jordi us deixem les nostres recomanacions a partir de les característiques comunes i complementàries que faran realçar els sabors dels aliments.

El vi negre és perfecte per als maridatges amb carn. D’una banda, el vi negre lleuger acompanya molt bé el xai rostit, a la carn de vedella o el pernil. També és ideal per als plats de pasta i les paelles.

D’altra banda, el vi negre amb més cos – criança, reserva, gran reserva – lliga a la perfecció amb els guisats i els estofats, la carn de caça, els llegums i els formatges.

El vi blanc és el millor complement del marisc, mentre que el vi blanc sec el recomanem per degustar tot tipus de peixos.

Per a les postres, la nostra recomanació son els vins dolços. Una combinació ideal per acabar l’àpat degustant una deliciosa copa de vi acompanyada de rebosteria de xocolata, pastes fullades i bescuits.

Pots anar fent boca donant-li un cop d’ull a la nostra carta de vins.

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS


*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals