skip to Main Content

Emporta’t la cuina de Casa Jordi a casa!

Casa Jordi Nadal

Aquest Nadal, res t’ha d’impedir assaborir la cuina tradicional de les festes:  Sopa de galets amb mandonguilletes, sopa de peix, canelons de l’àvia gratinats, el garrinet al forn amb patates panadera i espatlleta de cabrit al forn. Casa Jordi, més de 50 anys treballant el producte de proximitat. 

 

El Nadal és tradició i quina millor manera de mantenir viva la festa que emportar-te a casa alguns dels nostres plats típics d’aquesta època: Sopa de galets amb mandonguilletes, sopa de peix, canelons de l’àvia gratinats, garrinet al forn amb patates panadera i espatlleta de cabrit al forn. 

 

La nostra oferta take away – amb els sabors de tota la vida – es complementa a partir d’un ampli ventall d’entrants, acompanyants, carns, aus i peixos. Propostes fetes amb ingredients de qualitat, procedents de mercats com la Boqueria o el Ninot. A més dels plats, a Casa Jordi també disposem d’una extensa carta de vins – formada per més de 140 referències -, perquè aconsegueixis el maridatge perfecte. 

 

Per qualsevol consulta contacta amb nosaltres trucant al 932 001 118. Les dates de recollida de les comandes seran els següents dies: 24, 25, 26 i 31 de desembre i 1 i 6 de gener. 

 

Back To Top

Per fer una reserva, truca al 93 200 11 18