La Carta
MENÚ PER A GRUPS
PLATS
VINS
PER EMPORTAR
ENTRANTS PER COMPARTIR
Entreteniments (olives amanides i fuet de pagès)
Pa de coca cruixent amb tomàquet
Tomàquet de temporada amb ventresca de tonyina i ceba tendra
Bunyols de bacallà
Ensaladilla russa
Calamarcets de platja saltejats amb “seques” i “ all i oli”
SEGONS A ESCOLLIR
Lluç de palangre al forn
0
Llom de bacallà a la planxa amb escalibada
0
Hamburguesa de vedella d’aldea amb ceba confitada i formatge cheddar
0
Fricandó de vedella amb moixernons
0
Entrecot de vedella a la graella amb guarnició
LES POSTRES
Assortiment de gelats
0
Crema catalana
0
Lioneses de nata amb xocolata
CELLER
Vi blanc: Segura Vídues “xarel.lo” DO. Penedés
Vi negre: Añares criança DO. Rioja
Aigües minerals
Cava brut en les postres
Cafè
“Petit fours”
Preu: 44€ (IVA inclòs)
ENTRANTS PER COMPARTIR
Entreteniments (olives amanides i fuet de pagès)
Pa de coca cruixent amb tomàquet
Virutes de foie amb confitura de figues al porto
Bunyols de bacallà
Calamarcets de platja a la planxa amb all i julivert
Pernil ibèric de gla reserva
SEGONS A ESCOLLIR
Rap al forn
0
Bacallà a la llauna amb seques
0
Filets de llenguado al cava
0
Filet de vedella al “cafè de París”
0
Entrecot de vedella a la graella amb guarnició
LES POSTRES
Canyes de pasta de full amb crema
0
Biscuit glacé amb xocolata fondant
0
Crema catalana
CELLER
Vi blanc: Valdubón DO. Rueda
Vi negre: Cerro Añón reserva DO. Rioja
Aigües minerals
Copa de cava en les postres
Cafès i infusions
“Petit fours”
Preu: 49€ (IVA inclòs)