skip to Main Content

La Carta

PLATS

MENÚ PER A GRUPS

VINS

PER EMPORTAR

Ració 1/2 ració
Pa de coca cruixent amb tomàquet i oli de “Les Garrigues” 2.90
Encenalls de foie amb confitura de figues al oporto 19.80 11.80
Bunyols de bacallà 12.70 8.50
Pernil de gla 100% ibèric (etiqueta negra) 25.95 16.90
Anxoves del Cantàbric 18.50 13.60
Bacallà esqueixat a l´all i oli 14.90 9.30
Pebrots del Padrón 7.30
Patates braves amb pop 17.90
Croquetes de pernil ibèric de gla (unitat) 3.10
Sardines en escabetx 13.30 8.40
Salmó norueg fumat 17.60 11.00
Amanida de cabdells amb anxoves, salmó fumat, espàrrecs, margallons i vinagreta d’olives negres 16.95 11.40
Tomàquet amb ventresca de tonyina, anxoves i ceba tendre 15.50 9.50
Amanida de temporada amb nous, codony, mangrana i formatge de cabra gratinat amb vinagreta de sidra i mel 13.95
“Ensaladilla” russa amb ventresca de bonitol 12.90 7.10
Escalivada amb pernil de gla 100% ibèric 14.80 8.50
Espàrrecs “Cojonudos” amb maionesa i vinagreta amostassada 12.00 7.30
Esqueixada de bacallà 15.90 10.30
Carpaccio de vedella amb rúcula i parmesà 18.20 11.80
Verdures a la brasa amb salsa romesco 14.00 9.00
Cargols a la “llauna” 16.80 9.90
Sopa de peix de la costa 14.95
Gazpatxo amb crostons fregits (temporada) 9.95
Macarrons amb botifarra de pagès “esparracada”, gratinats al formatge 12.90 9.10
Espinacs saltats a la catalana 12.80 8.80
Ració 1/2 ració
Filets de llenguado al cava 25.50 16.90
Llenguado de platja a la planxa (peça) 29.25
Pop a la brasa amb patates al caliu i all i oli 23.85 13.00
Calamarcets a la planxa amb all i julivert 19.70
Suquet de rap amb calamarcets 24.75 15.90
“Kokotxas” de lluç al pil-pil 25.10 15.70
Bacallà a la llauna amb seques 22.90
Bacallà gratinat a la mousselina d’all 22.90
Bacallà a la planxa amb escalivada 22.90
Bacallà al forn 22.90
Ració
Patates “agres” fregides 3.60
Arròs pilaff 3.80
Escalivada a la brasa 6.50
Seques saltejades 4.60
Ració 1/2 ració
Estofat de cua de bou al vi negre 19.30 12.80
Mitjana de vaca frisona a les brases de carbó d’alzina 29.40
Entrecot de vedella al pebre verd de Madagascar 22.35
Costelletes de cabrit de llet a la brasa 20.70
Botifarra del perol, negra i de pagès a la brasa amb mongetes del ganxet 13.75
Fricandó de vedella amb moixernons 17.90 12.30
Peus de porc a la graella amb botifarra negra i escalivada 15.55
Steak-Tartar de filet de vedella (tallat a ganivet) 26.10 17.70
Magret d’ànec a la taronja amb mel i romaní 16.95
Filet de vedella “Café de París” 26.55 17.10
Back To Top