RESERVES TAULA?
¿RESERVAS MESA?
skip to Main Content

La Carta

PLATS

MENÚ PER A GRUPS

VINS

PER EMPORTAR

Ració 1/2 ració
Pa de coca cruixent amb tomàquet i oli de “Les Garrigues” 2.25
Bunyols de bacallà 11.70 7.50
Pernil de gla 100% ibèric (etiqueta negra) 24.95 15.90
Anxoves del Cantàbric 18.50 13.60
Bacallà esqueixat a l´all i oli 13.90 8.30
Pebrots del Padrón 6.30
Croquetes de pernil ibèric de gla (unitat) 2.90
Sardines en escabetx 12.50 7.40
Salmó norueg fumat 15.60 9.00
Amanida de cabdells amb anxoves, salmó fumat, espàrrecs, margallons i vinagreta d’olives negres 14.95 9.50
Tomàquet amb ventresca de tonyina, anxoves i ceba tendre 14.00 8.50
Amanida de temporada amb nous, codony, mangrana i formatge de cabra gratinat amb vinagreta de sidra i mel 12.95
Amanida de favetes amb pernil d’ànec i menta fresca 14.60
“Ensaladilla rusa” amb ventresca de tonyina 11.50 7.10
Escalivada amb pernil de gla 100% ibèric 14.80 8.50
Espàrrecs “Cojonudos” amb maionesa i vinagreta amostassada 12.00 7.30
Esqueixada de bacallà 13.90 8.30
Carpaccio de vedella amb rúcula i parmesà 16.40 10.20
Verdures a la brasa amb salsa romesco 12.90 7.90
Cargols a la “llauna” 15.80 9.80
Gazpatxo amb crostons fregits (temporada) 9.95
Macarrons amb butifarra de pagès “esparracada”, gratinats al formatge 10.95 7.00
Ració 1/2 ració
Filets de llenguado al cava 24.50 15.90
Llenguado de platja a la planxa (peça) 26.25
Calamarcets a la planxa amb all i julivert 17.50
Suquet de rap amb calamarcets 23.75 14.90
“Kokotxas” de lluç al pil-pil 25.10 15.70
Bacallà a la llauna amb seques 22.50
Bacallà gratinat a la mousselina d’all 22.50
Bacallà a la planxa amb escalivada 22.50
Ració
Patates “agres” fregides 3.60
Arròs pilaff 5.00
Escalivada a la brasa 8.50
Seques saltejades 3.60
Ració 1/2 ració
Estofat de cua de bou al vi negre 18.30 11.80
Mitjana de vaca frisona a les brases de carbó d’alzina 24.50
Entrecot de vedella al pebre verd de Madagascar 21.35
Costelletes de cabrit de llet a la brasa 19.70
Butifarra del perol, negra i de pagés a la brasa amb mongetes del ganxet 12.75
Fricandó de vedella amb moixernons 14.95 9.30
Peus de porc a la graella amb botifarra negra i escalivada 14.55
Steak-Tartar de filet de vedella (tallat a ganivet) 23.45 14.90
Filet de vedella “Café de París” 25.55 16.10
Back To Top