RESERVES TAULA?
¿RESERVAS MESA?
skip to Main Content

La Carta

PLATS

MENÚ PER A GRUPS

VINS

PER EMPORTAR

Ració 1/2 ració
Pa de coca cruixent amb tomàquet i oli de “Les Garrigues” 2.60
Encenalls de foie amb confitura de figues al oporto 17.90 10.80
Bunyols de bacallà 11.70 7.50
Pernil de gla 100% ibèric (etiqueta negra) 24.95 15.90
Anxoves del Cantàbric 18.50 13.60
Bacallà esqueixat a l´all i oli 13.90 8.30
Pebrots del Padrón 6.30
Patates braves amb pop 17.90
Croquetes de pernil ibèric de gla (unitat) 3.10
Carxofes fregides en tempura 12.40 8.50
Salmó norueg fumat 15.60 9.00
Amanida de cabdells amb anxoves, salmó fumat, espàrrecs, margallons i vinagreta d’olives negres 14.95 9.50
Tomàquet amb ventresca de tonyina, anxoves i ceba tendre 14.00 8.50
Amanida de temporada amb nous, codony, mangrana i formatge de cabra gratinat amb vinagreta de sidra i mel 12.95
Escalivada amb pernil de gla 100% ibèric 14.80 8.50
Espàrrecs “Cojonudos” amb maionesa i vinagreta amostassada 12.00 7.30
Esqueixada de bacallà 14.90 9.30
Carpaccio de vedella amb rúcula i parmesà 16.40 10.20
Trinxat de la Cerdanya amb “rosta” 11.80 7.50
Cargols a la “llauna” 16.80 9.90
Gazpatxo amb crostons fregits (temporada) 9.95
Sopa de peix de la costa 12.10
Sopa de ceba gratinada 9.95
Macarrons amb butifarra de pagès “esparracada”, gratinats al formatge 10.95 7.00
Espinacs saltats a la catalana 10.80 6.80
Ració 1/2 ració
Filets de llenguado al cava 24.50 15.90
Llenguado de platja a la planxa (peça) 26.25 13.00
Pop a la brasa amb patates al caliu i all i oli 18.70
Calamarcets a la planxa amb all i julivert 17.50
Suquet de rap amb calamarcets 23.75 14.90
Sèpia estofada amb mandonguilles 18.90 10.90
“Kokotxas” de lluç al pil-pil 25.10 15.70
Bacallà a la llauna amb seques 22.50
Bacallà gratinat a la mousselina d’all 22.50
Bacallà a la planxa amb escalivada 22.50
Bacallà al forn 22.50
Ració
Patates “agres” fregides 3.60
Arròs pilaff 3.80
Escalivada a la brasa 6.50
Seques saltejades 3.60
Ració 1/2 ració
Estofat de cua de bou al vi negre 18.30 11.80
Mitjana de vaca frisona a les brases de carbó d’alzina 25.50
Entrecot de vedella al pebre verd de Madagascar 21.35
Costelletes de cabrit de llet a la brasa 19.70
Butifarra del perol, negra i de pagés a la brasa amb mongetes del ganxet 12.75
Fricandó de vedella amb moixernons 16.90 11.30
Peus de porc a la graella amb botifarra negra i escalivada 14.55
Steak-Tartar de filet de vedella (tallat a ganivet) 25.10 16.70
Magret d’ànec a la taronja amb mel i romaní 15.95
Filet de vedella “Café de París” 25.55 16.10
Perdiu a la vinagreta amb cebetes de plateret (Temporada) 25.95 13.60
Civet de senglar al cabernet sauvignon (Temporada) 19.90 14.00
Back To Top