La Carta
PLATS
MENÚ PER A GRUPS
VINS
PER EMPORTAR
Ració | 1/2 ració | |
---|---|---|
Pa de coca cruixent amb tomàquet i oli de “Les Garrigues” | 2.60 | |
Encenalls de foie amb confitura de figues al oporto | 19.80 | 11.80 |
Bunyols de bacallà | 12.70 | 8.50 |
Pernil de gla 100% ibèric (etiqueta negra) | 24.95 | 15.90 |
Anxoves del Cantàbric | 18.50 | 13.60 |
Bacallà esqueixat a l´all i oli | 14.90 | 9.30 |
Pebrots del Padrón | 7.30 | |
Patates braves amb pop | 17.90 | |
Croquetes de pernil ibèric de gla (unitat) | 3.10 | |
Sardines en escabetx | 13.30 | 8.40 |
Salmó norueg fumat | 16.60 | 10.00 |
Amanida de cabdells amb anxoves, salmó fumat, espàrrecs, margallons i vinagreta d’olives negres | 15.95 | 10.50 |
Tomàquet amb ventresca de tonyina, anxoves i ceba tendre | 14.50 | 8.50 |
Amanida de temporada amb nous, codony, mangrana i formatge de cabra gratinat amb vinagreta de sidra i mel | 13.95 | |
“Ensaladilla” russa amb ventresca de bonitol | 12.90 | 7.10 |
Escalivada amb pernil de gla 100% ibèric | 14.80 | 8.50 |
Espàrrecs “Cojonudos” amb maionesa i vinagreta amostassada | 12.00 | 7.30 |
Esqueixada de bacallà | 15.90 | 10.30 |
Carpaccio de vedella amb rúcula i parmesà | 17.40 | 11.20 |
Verdures a la brasa amb salsa romesco | 12.90 | 7.00 |
Cargols a la “llauna” | 16.80 | 9.90 |
Sopa de peix de la costa | 13.00 | |
Gazpatxo amb crostons fregits (temporada) | 9.95 | |
Sopa de ceba gratinada | 9.95 | |
Macarrons amb botifarra de pagès “esparracada”, gratinats al formatge | 12.00 | 8.20 |
Espinacs saltats a la catalana | 11.80 | 7.80 |
Ració | 1/2 ració | |
---|---|---|
Filets de llenguado al cava | 25.50 | 16.90 |
Llenguado de platja a la planxa (peça) | 29.25 | |
Pop a la brasa amb patates al caliu i all i oli | 23.85 | 13.00 |
Calamarcets a la planxa amb all i julivert | 19.70 | |
Suquet de rap amb calamarcets | 24.75 | 15.90 |
“Kokotxas” de lluç al pil-pil | 25.10 | 15.70 |
Bacallà a la llauna amb seques | 22.90 | |
Bacallà gratinat a la mousselina d’all | 22.90 | |
Bacallà a la planxa amb escalivada | 22.90 | |
Bacallà al forn | 22.90 |
Ració | |
---|---|
Patates “agres” fregides | 3.60 |
Arròs pilaff | 3.80 |
Escalivada a la brasa | 6.50 |
Seques saltejades | 4.60 |
Ració | 1/2 ració | |
---|---|---|
Estofat de cua de bou al vi negre | 19.30 | 12.80 |
Mitjana de vaca frisona a les brases de carbó d’alzina | 29.40 | |
Entrecot de vedella al pebre verd de Madagascar | 22.35 | |
Costelletes de cabrit de llet a la brasa | 20.70 | |
Botifarra del perol, negra i de pagès a la brasa amb mongetes del ganxet | 13.75 | |
Fricandó de vedella amb moixernons | 17.90 | 12.30 |
Peus de porc a la graella amb botifarra negra i escalivada | 15.55 | |
Steak-Tartar de filet de vedella (tallat a ganivet) | 26.10 | 17.70 |
Magret d’ànec a la taronja amb mel i romaní | 16.95 | |
Filet de vedella “Café de París” | 26.55 | 17.10 |