skip to Main Content

Retroba’t amb els teus en una masia catalana en el centre de Barcelona

Masía Catalana

Quan tot això passi, perquè passarà, tindrem més ganes que mai de tornar a veure els nostres familiars i amics. Imagina aquest retrobament en una masia catalana en el centre de Barcelona: tu i els teus éssers estimats compartint anècdotes, desitjos i futurs plans al voltant d’una taula.

Casa Jordi tornarà a obrir les seves portes per fer realitat aquest retrobament. Viatjaràs a la tranquil·litat d’una típica masia catalana per a degustar els sabors de sempre. La nostra cuina artesana et submergirà en l’autèntica tradició.

El secret de la nostra gastronomia és l’ús de productes frescos i de proximitat d’alta qualitat, que provenen de mercats locals com La Boqueria i El Ninot. Les nostres especialitats són les carns i els peixos, tots ells acompanyats del millor maridatge.

Volem que et sentis com a casa a Casa Jordi. Els nostres salons, amb capacitat de fins a 40 comensals, faran més íntima i personal l’experiència. Descobreix els nostres menús per a grups, amb una àmplia varietat de plats tradicionals catalans.

T’esperem! Vine a Casa Jordi i celebra el retrobament amb els teus éssers estimats en una masia catalana en el centre de Barcelona.

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS


*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals