skip to Main Content

Menú per a grups a Casa Jordi

Casa Jordi

A Casa Jordi som de compartir els bons moments i què millor que fer-ho amb un bon àpat. Comptem amb unes instal·lacions adaptades per a grans grups per tal que podeu fer reunions i trobades amb familiars i amics, tot per fer-vos sentir com a casa.

Per això, oferim la possibilitat de gaudir del nostre restaurant amb la discreció i la intimitat necessàries amb els nostres salons reservats. Com no podia ser d’una altra manera, oferim diferents menús per a grups des de 35 euros.

Entren entrants, diverses opcions de carn i peix, postres, cafè i begudes. Podreu gaudir d’especialitats de la casa com bunyols de bacallà, timbal d’escalivada, pernil ibèric o calamarsets. Haureu d’escollir entre la llarga llista de carns i peixos que tenim com a segons. I de postres us esperen els clàssics, entre d’altres, com la crema catalana o el sorbet de llimona.

Oferim als nostres clients fins a quatre menús diferents per a grups, de diferent preu. També amb un menú degustació on podreu tastar algunes de les nostres especialitats. Vine a gaudir dels més pròxims d’un àpat de qualitat al centre de Barcelona, vine a Casa Jordi!

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS


*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals