skip to Main Content

La llegenda sobre l’origen de la carn a la brasa i com la cuinen a Casa Jordi.

Carne Brasa

L’origen de la carn a la brasa

Diu la llegenda que la brasa es va inventar fa segles en un petit regne europeu després d’una disputa entre un baró i un ferrer que havia de fabricar una reixa al voltant del seu castell. L’artesà va calcular malament la quantitat de ferro que calia per a fabricar-la i li va quedar molt ferro.

El noble es va negar a pagar-li el material sobrant i el ferrer va idear un pla per fer-li pagar. Va decidir cuinar carn diàriament davant del castell utilitzant el ferro com a suport. El baró, cansat del fum i de l’olor de menjar davant el seu castell cada dia, va acabar cedint i li va comprar el ferro.

Això és el que diu la llegenda però realment cuinar aliments la brasa és un invent molt més antic, es remunta al descobriment del foc i a la necessitat de supervivència dels nostres avantpassats.

Carn a la brasa a Casa Jordi

Al restaurant Casa Jordi treballen diàriament, des de fa 50 anys per oferir als comensals l’oportunitat de gaudir dels millors productes de proximitat cuinats de manera tradicional al centre de Barcelona.

La carn a la brasa és un element fonamental a la seva carta, per la seva gran presència a la cuina tradicional catalana. Creuen en un producte excel·lent i són fidels a la manera de fer tradicional i heretada dels primers que van encendre una bona brasa.

Per acompanyar-la ofereixen un bon maridatge, escollit per a garantir l’èxit absolut dels àpats.

Degustar carn a la brasa de qualitat és un plaer, i acompanyada d’un bon allioli i un bon vi encara millor. A Casa Jordi en saben molt d’això. Reserva ja!

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS


*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals