skip to Main Content

El restaurant de Barcelona amb tradicionals però creatius plats catalans

Restaurante Barcelona

Casa Jordi es podria descriure com un “amant de la gastronòmica tradició catalana amb tocs creatius de qualitat”. Aquest restaurant a Barcelona és una acollidora masia catalana què es localitza al centre de la ciutat. Els seus plats ens submergeixen en la tradició, ens evoquen records i ens redescobreixen sabors. A Casa Jordi saben d’on vénen i cuiden a on van.

Des de la imatge del restaurant fins al punt de cocció dels aliments. A Casa Jordi els agrada millorar la seva cuina i per això compten amb productes d’una qualitat extraordinària.

Els comensals queden satisfets amb el tracte pròxim i personalitzat que reben per part dels cambrers i cuiners del restaurant, per aquest motiu hagin obtingut el Certificat d’Excel·lència en portals digitals. Aquesta satisfacció es deu al fet que els seus treballadors porten des de molt joves exercint la seva labor en el restaurant, aprenent cada dia i absorbint la filosofia de Casa Jordi.

Casa Jordi: la carta d’aquest restaurant de Barcelona

La carta en el restaurant Casa Jordi consta d’una secció d’entrants, peixos, acompanyants, carns i postres. A continuació et deixem alguns dels seus plats perquè puguis anar delectant-te:

  • El pa mai pot faltar com a entrant i acompanyant un dinar. El “Pa amb tomàquet” és un clàssic català. A Casa Jordi el serveixen amb pa de coca i oli de “Les Garrigues”, una comarca de Catalunya situada a la província de Lleida. La seva textura exterior cruixent, però tova per dins, et farà gaudir d’un increïble entrant.
  • Els “Espinacs saltats la catalana” són un plat molt saludable. La seva versió catalana amb pinyons i panses remullades dona una textura única en boca. Si el que vols és un primer plat lleuger, aquesta és una molt bona elecció.
  • Als amants dels productes del mar, els recomanem que provin el “Polp a la brasa amb patates al caliu i allioli”. A Catalunya és molt coneguda la tècnica culinària “al caliu”, que consisteix a cuinar l’aliment sobre les brases ja apagades però encara calentes d’un foc afeblit. Acompanyat per una salsa allioli, un clàssic en tot aliment cuinat a la brasa.
  • Si ets més de carn, la “Botifarra del perol, negra i ‘de pagès’ a la brasa” és una genial elecció. Acompanyada per mongetes “del ganxet”, típiques de la zona del Vallès, el Maresme i de la Selva, aquest plat no et deixarà indiferent. El sabor de la brasa és d’excel·lent.
  • I per acabar amb un dolç sabor de boca: la tradicional crema catalana. La recepta es remunta al segle XIV i avui dia és una de les postres més conegudes a Europa.

T’ha entrat fam, veritat? Reserva taula ja i gaudeix d’una experiència de masia tradicional al restaurant de Barcelona Casa Jordi.

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS


*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals