skip to Main Content

Un Restaurant diferent al centre de Barcelona

Restaurant Centre Barcelona

Barcelona és una ciutat cosmopolita, capital de província i on s’hi troba un gran intercanvi de cultures i de nacionalitats. Per una banda, s’hi troben persones de tot arreu del món i influències molt variades. Per l’altra banda, el que potser és una mica més complicat, avui en dia, és trobar un restaurant de cuina catalana tradicional i de qualitat al centre de Barcelona.

Per aquesta raó, presentem un restaurant diferent, una autèntica masia tradicional catalana al bell mig de Barcelona. A Casa Jordi, es troba cuina amb els sabors més tradicionals d’ahir combinats amb les innovacions i tècniques d’avui.

Vols conèixer el seu secret?

El secret de Casa Jordi, un restaurant de cuina tradicional al centre de Barcelona

El restaurant va obrir les seves portes l’any 1968 i des de llavors treballen dia rere dia per a oferir millores contínues als comensals que trien la cuina tradicional al centre de Barcelona.

El seu recorregut ha sigut exitós gràcies a l’esforç de tot el personal, aportant professionalitat, sense deixar de banda el tracte proper i personalitzat. També n’és responsable la qualitat dels productes que utilitzen. Provenen majoritàriament de la nostra terra i de mercats locals com La Boqueria i El Ninot.

El seu secret millor guardat és mantenir vigents els sabors autèntics de sempre perquè l’experiència del comensal sigui la millor possible.

En definitiva, es tracta d’un restaurant amb un servei personalitzat i proper, una gastronomia que reflecteix l’autèntica cuina catalana i una carta plena de plats referents en la cuina tradicional de la terra amb productes de proximitat i de mercat.

Per tant, és possible trobar una masia tradicional catalana sense moure’s de la ciutat. No ho dubtis i fes una visita a Casa Jordi.

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS


*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals