skip to Main Content

Sopar romàntic a Barcelona en una masia al centre de la ciutat

Cena Romantica Barcelona

Sopar romàntic a Barcelona

Sempre és bon moment per a sortir de la rutina, relaxar-se i desconnectar. Passar temps amb la teva parella i pensar en els petits detalls és una bona manera de fer-ho.

Et proposem un pla diferent i sense necessitat de sortir de la ciutat. Un sopar romàntic a Barcelona pot ser tota una aventura si es troba el pla perfecte.

Consisteix en descobrir un petit racó amb encant a la ciutat comtal i acabar amb un deliciós sopar en el restaurant Casa Jordi, un lloc tranquil on gaudir de plats tradicionals catalans i de qualitat. És una masia típica catalana en el centre de Barcelona. Un espai íntim, tranquil per a gaudir de la companyia, d’una bona conversa i una excel·lent carta de vins.

Tens al cap fer quelcom especial amb la teva parella? Continua llegint.

Passeig pels Jardins Muñoz Ramonet i sopar a casa Jordi

Alguna vegada has sentit parlar dels Jardins Muñoz i Ramonet?

És un espai construït a principis del segle XX que van ser oberts al públic al 2016 després de la seva rehabilitació. Té una superfície de 3.594 metres quadrats i està situat al carrer de Muntaner, 282, en el districte de Sarrià – Sant Gervasi.

Es tracta d’uns jardins històrics a la ciutat, on passejava la burgesia catalana de principis del segle XX, dissenyats per l’arquitecte francès Jean Claude Nicolas Forastier l’any 1916.

El hi dóna el nom Juilo Muñoz Ramonet, un reconegut empresari del sector tèxtil de Barcelona que durant la seva vida va acumular una gran fortuna i propietats com el Palau del marquès d’Alella situat al carrer Muntaner.

Dit això, és un lloc ideal per a passejar tranquil·lament al voltant del seu palauet, pels seus estanys i gaudir de la seva meravellosa vegetació. Els seus murs i escales històriques s’han mantingut, després de la remodelació, pel seu valor patrimonial i et transportaran a principis del segle passat. Es tracta d’un moment per a passejar, conversar i compartir tot allò que passa pel teu cap amb la teva parella.

El jardí es pot visitar gratuïtament des de les 10.00 fins les 20.00 hores.

Una vegada finalitzada la visita, i a tan sols quatre minuts caminant, es troba el restaurant Casa Jordi. Una masia tradicional catalana, on gaudir d’un deliciós sopar romàntic acompanyada d’un excel·lent vi de la seva àmplia carta, acuradament seleccionats. Podràs gaudir d’aliments de proximitat, cuinats de manera tradicional i un servei personalitzat i pròxim que farà que et sentis com a casa.

Estàs llest per a fer un pla diferent amb la teva parella? Reserva a la web de Casa Jordi.

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS


*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals