skip to Main Content

Torna a delectar-te amb la cuina de Casa Jordi

DSC06789

La cuina de Casa Jordi es torna a posar en marxa perquè gaudeixis dels sabors de sempre en una masia catalana al centre de Barcelona. A partir del dilluns 8 de juny podràs venir a delectar-te amb la millor gastronomia tradicional.

Durant aquest temps, hem seguit treballant per millorar el nostre servei i implantar totes les mesures de seguretat necessàries en l’actual situació d’emergència. Volem que només et preocupis de tornar a retrobar-te amb els teus éssers i compartir amb ells un àpat inoblidable.

Els fogons del nostre restaurant combinen tradicionalitat i modernitat. Som un referent culinari en el cor de Barcelona, coneguts per la nostra cuina de mercat. Tots els nostres plats estan elaborats amb productes frescos, locals i de primera qualitat.

Casa Jordi compta amb propostes individuals i fins a quatre cartes diferents per a grups, que inclouen els clàssics com el fricandó, el steak tartar o el ‘suquet’ de rap. Alguns plats disposen d’una mitja ració perquè el teu paladar tingui l’oportunitat d’experimentar els sabors més singulars i exquisits.

Vine a Casa Jordi i celebra la retrobada amb amics i familiars.

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS


*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals