skip to Main Content

Vols començar l’any de la millor manera? A casa Jordi t’ho posem fàcil

Article Casa Jordi

A Casa Jordi us ho volem posar fàcil, perquè entreu al 2017 de la millor manera possible.  Tot i que moltes festes ja han passat, encara és època de retrobaments, sopars i dinars amb amics, companys i família.

Podeu gaudir de Casa Jordi com vulgueu, tenim un gran assortit d’entrants, peixos, carns i aus a més de diversos acompanyaments. Alhora tenim quatre menús per a grups, tots molt complets des de 35 € que incorporen els millors plats de la nostra carta, alguns  d’aquests amb diferents plats a escollir. Per acompanyar millor tots els plats, també tenim una àmplia gamma de més de 140 vins i també, un gran assortiment de cocteleria clàssica com ginebres, roms i whiskys.

Tots els plats de la nostra carta tradicionalment catalana són d’alta qualitat, fets amb productes de proximitat.  Comprem productes dels nostres proveïdors, cada dia, en mercats com els de La Boqueria i El Ninot. La cuina de proximitat és indicador d’una cuina fresca i aquesta  representa una qualitat i un sabor inigualables.

Tenim quatre salons de diferent mida per acollir des d’una parella a grans grups d’amics o familiars. Cadascun amb el seu propi atractiu, amb més o menys privacitat i amb una decoració o altra, que aconseguiran que la vostra vetllada sigui especial.

Vine a Casa Jordi a fer el millor àpat i així encarar el nou any 2017 de la millor forma, assaborint la millor cuina tradicional i fresca amb productes de proximitat a Barcelona. T’esperem aquest 2017!

Back To Top

NOM

TELÈFON

E-MAIL

DATA

HORA

PERSONES

OBSERVACIONS


*Cal omplir tots els camps
He llegit i accepto les condicions legals